Gyógyító báb Konferencia

Art Limes | 2015-07-02

A Magyar Bábjátékos Egyesület szervezésében kerül sorra június 9-11-közt Sárospatakon, a határterületekre koncentrálva egyrészt a parkinson betegek gyógyítása, másrészt a gyógypedagógia, illetve az alkalmazott – vagy másként pedagógiai – bábjáték nézőpontjából igyekszik az érdeklődőket új ismeretekkel gazdagítani.



A konferencia fővédnöke  Dr. Hámori József  akadémikus, Széchenyi-díjas agykutató

Előadók: Dr. Takács Annamária oszt.vez. főorvos, Dr. Bokor Magdolna oszt.vez. főorvos, Dr. Pásztor Erzsébet ideggyógyász és rehabilitációs szakorvos, Mátyásné Füzi Csilla bábszínész, pedagógus, Kovács Borbála táncpedagógus, Brigitte Stucki, (CH) terapeuta, Láposi Terka, játszóházi művészeti vezető, pedagógus, valamint a műfaj és a pedagógia hazai legjobb szakértői.

A Gyógyító báb konferencia 2015. július 9-11.  a határterületekre koncentrálva:

  • egyrészt a parkinson betegek gyógyítása,
  • másrészt a gyógypedagógia (ott is a fiatalabb korosztály mentális támogatása) illetve
  • az alkalmazott – vagy másként pedagógiai – bábjáték nézőpontjából igyekszik az érdeklődőket új ismeretekkel gazdagítani.

Előadásukat bemutatják:

Zempléni lakodalmas  Parkinson Betegek Klubja (Sárospatak)

MárkusZínház, Pécs

A hallgatóságot Sárospatak Bodrog Wellness ****  Szállodában (http://www.hotelbodrog.hu/) helyezzük el.  A rendkívül kedvezményes részvételi díj (szállást kétágyas szobában + svédasztalos étkezést tartalmaz):

,,A” variáns  (egy éjszakás) 25.000,-HUF  /fő

,,B” variáns  (két éjszakás) 31.000,-HUF   /fő

A Hotel Bodrog Wellness**** erkélyes, zuhanyzós, légkondicionált szobákkal, bőséges reggelivel látja el a vendégeit. A wellness részleg (úszómedence, pezsgőfürdő, sókamra, finn szauna, gőzkabin, fittness terem) használata, fürdőköpeny használattal együtt térítésmentes. A vendégek ingyenesen parkolhatnak, a Wifi használat lehetősége korlátlan. (további 10 eFT-os felárral egyágyas szobában való elhelyezés is kérhető!)

Jelentkezési Lap: Jelentkezési lap(2)