Opening - Atelier Palmetta

Art Limes | 2017-09-30

A Palmetta Design és Textilművészeti Galéria 2017 őszén kiállítóterében elindítja az Atelier Palmetta Concept Room-ot, melynek keretében neves, nemzetközileg is elismert magyar divatmárkák és öltözék kiegészítő tervezők mutatkoznak be.

A közel 20 éve működő szentendrei Palmetta Design Galéria és az immár négy éve Újbudán, a Bartók Béla úton megnyitott új Palmetta a hazai és külföldi tárgydesign népszerűsítésével vívott ki rangot magának. 2017 májusában a budapesti Palmettában Regős Anna egyedi falitextiljei mellett kiállították a Molnár Zsuzsa textilművésszel közösen készített Palmetta ruhakollekciót is. A sikeres bemutatót nagy érdeklődés kísérte. Ez inspirálta a galéria tulajdonosait, hogy a divat design irányába bővítsék a Palmetta kínálatát. Regős Anna texilművész és Regős István képzőművész a projekt kidolgozására és kreatív menedzselésére Gyulai Natália ruhatervezőt kérték fel. Az Atelier Palmetta tervezői havi rendszerességgel tartanak társasági eseményeket az új kollekciók, és egyéb aktualitások bemutatására a vásárlóknak és a sajtónak.

CAMOU /Fehér Betarix/ ENJEY /Pazicski Miklós és Noémi Bonazzola/ HAVRÁN /Havrán Ágnes/ KATAGAMI KOKESHI /Tóth Vásárhelyi Réka/ MANDRAGORA /Scherfel Nóra/ MILTWILL /Molnár Zsuzsa/ NATI100%PUREIDEA /Gyulai Natália/ PALMETTA COLLECTION /Regős Anna és Molnár Zsuzsa/ SILKWOOD /Kálmán Szilvia/ VIRIVEE /Víg Virág/

Időpont: 2017. október 03. kedd, 18 óra

Helyszín: Palmetta Design és Textilművészeti Galéria - Bartók Béla út 30., Budapest 1111