IV. Barlang/Grotta kiállítás

Art Limes | 2016-06-08

A Kuny Domokos múzeum negyedik alkalommal rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást Tatán a Törökkori bejáróban 2016 augusztus 6-án. A kiállítás témája: Történet nélkül.

A kiállításra jelentkezhetnek 40 évnél fiatalabb professzionális képzőművészek és a művészeti egyetemek hallgatói (MKE, PTE MK, NyME MK…) festménnyel, grafikával, szoborral, installációval. A kiállítás meghívásos és szabad beadásos rendszerben kerül megrendezésre. Jelentkezni július 4-ig lehet e-mailben.

Kérjük a jelentkezők küldjenek a torokkorikiallitas@gmail.com e-mail címre maximum 5 db képet (JPG, címmel, mérettel, technikával és készítési évvel együtt), és egy rövid szakmai önéletrajzot. A kiállítandó képek mérete ne haladja meg az 1m x1m-t. A pályázat eredményéről, képek leadásáról, és a megnyitó pontos idejéről mindenkit e-mailben értesítünk. A képeket kiállításra kész állapotban kérjük leadni.

A kiállítás anyagából katalógus készül.

A kiállítási anyagok gyűjtése Budapesten(helyszínt később egyeztetünk a kiállítókkal), Zalaegerszegen és Tatán a Vármúzeumban lesz. A szállítási és utazási költségeket a Kuny Domokos Múzeum megtéríti. A legjobb alkotók lehetőséget kapnak egy önálló kiállításra a Vármúzeumban.

A korábbi Barlang/Grotta kiállításon résztvevőknek nem szükséges önéletrajzot küldeniük, elég a kiállításra szánt munkákat elküldeni.

Jelentkezési határidő 2016. július 4.

További információ:
Kövesdi Mónika
Kammerlohr-Kováts László
torokkorikiallitas@gmail.com